Dorin Sîrbu -

"Categorii" de hoti

Online, Social

jail-522x347 "Categorii" de hotiIn trend-ul de furt, care exista pe Internet, usor se identifica doua categorii de hoti:

  • Ciorditori - persoane care fura (de multe ori nici nu se chinuie sa mai altereze continutul, de obicei “disperati” sau “presati” de cineva)
  • Bufoni – persoanele, de obicei cu un nivel de inteligenta un pic mai ridicat decat ciorditorii, care acuza pe altii de hotie, in timp ce ei fac exact aceleasi lucruri (intr-un fel ironic, sunt “hazlii”, de unde le-am dat si denumirea).

Pot avea doar una sau (de ce nu) chiar ambele “calitati” (o sa catalogam ironic: nivel de maiestrie).

Ciorditorii sunt foarte usor de identificat, este destul sa faceti o cautare dupa mai multe “fraze din textele lor” prin intermediul motoarelor de cautare si sa verificati daca continutul se mai gaseste si in alte parti.

Bufonii sunt mult mai greu de identificat, pentru ca de multe ori le trebuie un “minimum de pozitionare ierarhica”, de unde sa poata “dicta” acele “acuzatii” la adresa celorlalti si sa-si caute “de treaba”.

O sa aloc pentru fiecare “abilitate” cate un articol, completat cu exemple ca sa se poata identifica mai bine fenomenul.

P.S. Pe masura ce o sa mai identific “abilitati” noi, o sa “imbunatatesc” clasamentul de hoti.

Pe aceeaşi temă...