Dorin Sîrbu -

Calculator greutate sarcina

Noutati, Online, Sanatate, Stil de viata sanatos, Tehnologie

Pe calorii.slabute.ro s-a adaugat inca un calculator: Calculator greutate sarcina. Calculatorul pentru estimarea greutatii pe perioada sarcinii, vine in ajutorul slabutelor insarcinate.

Calculator greutate sarcina In dependenta de inaltime, greutatea inainte de sarcina, gemeni sau nu si saptamana de sarcina, acest calculator poate estima intervalul de greutate minima si maxima pentru o anumita saptamana de sarcina.

Pentru discutii s-a deschis un subiect in forum: Calculator greutate sarcina.

Calculator greutate ideala

Sanatate, Stil de viata sanatos, Tehnologie

Un calculator de greutate ideala, calculeaza numarul de kilograme pe care ar trebui sa le aiba o persoana in dependenta de o anumita inaltime, greutate si sex. Recent, functionalitatile de pe calorii.slabute.ro au fost extinse si a fost adaugat un astfel de calculator greutate ideala.

Calculator greutate ideala

Dupa cum se vede in imaginea de mai sus, acest calculator, in baza datelor introduse (Inaltime, Greutate curenta si sex) va estima intervalul de greutate normala si greutatea ideala.

Definitii pe calorii.slabute.ro

Alimentatie, Definitii, Stil de viata sanatos

Calculatorul calorii.slabute.ro, devine mai complex pe zi ce trece si ca sa venim in intampinarea utilizatorilor, am lansat o sectiune noua: Definitii, in care sunt prezentate mai multe definitii pentru termenii folositi.

Necesar zilnic calorii
Necesarul zilnic de calorii, se referă la numărul estimat de calorii, în dependenţă de nivelul tău de activitate, necesar pentru a te menţine la greutatea ta actuală.
Indice masă corporală
Indicele de masa corporală este un coeficient, care te ajută să determini, în dependentă de înălţime şi greutate, dacă eşti o persoană subponderală, normală, supraponderală sau obeză.
Greutatea ideală
Greutatea ideală, este greutatea la care ar trebui sa fie o persoana de o anumita vârstă, înălţime şi sex.
Metabolism bazal
Metabolismul bazal, reprezintă cantitatea minimă de energie consumată (kcal/kJ) de corpul uman pentru a ne ţine în viaţă, când se află în stare de repaos complet, cu o activitate psihică normală, într-un mediu cu temperatură neutră şi cu inactivitate a sistemului digestiv. Metabolismul bazal poate fi asemănat cu cantitatea de energie necesară corpului uman pentru a dormi în pat toată ziua.
Procentul grăsime corporală
Termenul procent de grasime corporală provine din domeniul culturismului profesional, dar nu este limitat doar la acest domeniu.
Cantitatea Zilnică Estimată
Cantitatea Zilnică Estimata (CZE) (CZE% sau Guideline Daily Amounts, GDA%), dupa cum spune si numele, este cantitatea estimata, in procente, de calorii, grasimi, glucide, proteine, sare, etc. din necesarul unei persoane pentru o zi, prezente intr-o anumita cantitate de aliment (paine, lapte, sosuri, prajituri, etc.).

Povesti de succes, Slabute.ro

Noutati, Online

Deoarece comunitatea de slabute inseamna in primul rand rezultate, drept dovada pana acum s-au slabit sanatos 13.188 de kilograme, s-a facut o modificare pe portal si in partea dreapta de acum puteti vedea ultimele cinci slabute de succes, care au reusit sa slabeasca sanatos si sa-si atinga target-ul propus.

Slabute de succes

De asemenea  in aceste interviuri puteti citi si alte informatii legate despre cum au reusit, sfaturi pentru voi si experienta in comunitatea slabute.ro.

Succes!

Contoarele sanatatii pe Slabute.ro

Noutati

A trecut aproape un an de la infiintarea comunitatii de slabute si in acest an s-au intamplat multe. Rezultatele pentru fiecare membru din comunitate nu au intarziat sa apara si aceste rezultate pot fi contorizate.

Am decis sa afisam rezultatul obtinut de toate slabutele impreuna pentru un stil de viata sanatos si corect.

contoarele-sanatatii-522x44 Contoarele sanatatii pe Slabute.ro

In partea de sus a site-ului puteti gasi:

  • Numarul de calorii arse de toate slabutele pana in momentul curent
  • Numarul de minute de exercitii efectuate de toate slabutele pana in momentul curent
  • Cate kilograme s-au slabit impreuna pana in momentul curent
  • Cate pahare de apa (200ml) au fost consumate pana in momentul curent

Aceste rezultate vor indica cat creste stilul de viata sanatos cu aportul vizibil al fiecaruia si va indemna spre mai multa miscare, consumul regulat de apa, mancat sanatos si conditie fizica mai buna.