Dorin Sîrbu -

Slabute TV: Prezentare generala functionalitati Calculator Nutriţional Slăbuţe – Partea 2

Alimentatie, Sanatate, Stil de viata sanatos, Tehnologie
Calculator Nutritional Slabute – Prezentare generala functionalitati – Partea 2


Acest video poate fi accesat şi pe Slabute TV aici: Calculator Nutritional Slabute – Prezentare generala functionalitati – Partea 2

Slabute TV: Calculator Nutritional Slabute – Introducere – Partea 1

Sanatate, Stil de viata sanatos, Tehnologie
Calculator Nutritional Slabute – Introducere – Partea 1

Acest video poate fi accesat şi pe Slabute TV aici: Calculator Nutritional Slabute – Introducere – Partea 1

Unelte Slabute.ro

Noutati, Stil de viata sanatos, Tehnologie

Numărul de unelte şi calculatoare a crescut mult de la lansarea comunitatii Slabute.ro şi pagina de unelte avea nevoie de reorganizare. Cu ajutorul lui Slabuta, s-a făcut completărea cu uneltele noi care lipseau, s-a reorganizat ordinea de listare şi s-a făcut o restilizare a paginii.

Pagina de unelte o puteti găsi aici: Unelte Slabute.ro
Pentru discuţii, s-a deschis un subiect în comunitate: Unelte Slabute.ro

Widget necesar calorii

Noutati, Sanatate, Tehnologie

Recent, pe Slabute.ro, am lansat secţiunea widgets.slabute.ro, o secţiune nouă unde oferim sub formă de widget-uri câteva funcţionalităţi utile, care pot fi încorporate gratuit în alte site-uri/blog-uri.

Widget necesar calorii este un widget calculator, care oferă posibilitatea de a calcula necesarul zilnic de calorii pentru fiecare persoană. Am încorporat în pagina curentă un astfel de widget drept exemplu.Un avantaj al acestui widget este faptul că, pentru calculul necesare de calorii, vizitatorul nu trebuie să părăsească pagina respectivă a site-ului web. Drept exemplu, încercaţi să calculaţi necesarul de calorii în widget-ul de mai sus din această pagină.

Acest widget poate fi configurat în pagina configuratorului de widget. Pentru ca widget-ul de calcul necesar calorii să poată fi integrat estetic în paginile site-ului web, configuratorul permite schimbarea culorilor şi a dimensiunii.

Succes!

Widget IMC

Noutati, Sanatate, Tehnologie

Recent, pe Slabute.ro, am lansat secţiunea widgets.slabute.ro, o secţiune nouă unde oferim sub formă de widget-uri câteva funcţionalităţi utile, care pot fi încorporate gratuit în alte site-uri/blog-uri.

Widget IMC este un widget calculator, care oferă posibilitatea de a calcula Indicele de Masă Corporală (IMC). Am încorporat în pagina curentă un astfel de widget drept exemplu.Un avantaj al acestui widget este faptul că, pentru calculul IMC, vizitatorul nu trebuie să părăsească pagina respectivă a site-ului web. Drept exemplu, încercaţi să calculaţi valoarea IMC în widget-ul de mai sus din această pagină.

Acest widget poate fi configurat în pagina configuratorului de widget. Pentru ca widget-ul de calcul IMC să poată fi integrat estetic în paginile site-ului web, configuratorul permite schimbarea culorilor şi a dimensiunii.

Succes!