Dorin Sîrbu -

Concurs slăbit sănătos pe Slabute.ro

Noutati, Stil de viata sanatos

Pe Slabute.ro, concursrurile de slăbit sănătos fac parte din tratiţia comunităţii şi sunt organizate încă de la inceput de către Slăbuţa. Odată cu trecerea timpului, aceste concursuri au început să fie organizate şi de către alţi membri din comunitate.

Un concurs de slăbit sănătos, organizat pe Slabute.ro, de obicei se derula conform unui regulament bazat pe o grila de punctaj (kilograme slăbite, minute sport, raport meniuri, etc.). În baza punctajului calculat pentru fiecare participant în parte se decidea câştigătorul. Până în momentul de faţă aceste rezultate erau calculate manual de către organizatorul concursului (de obicei Slăbuţa). Odată cu creşterea numărului de participanţi, aplicarea regulamentului şi organizarea concursurilor a devenit tot mai dificilă şi mai solicitantă pentru Slăbuţa şi ceilalţi organizatori.

Ideea de a dezvolta un concurs pentru slăbit sănătos pe Slabute.ro a luat naştere încă de anul trecut (am deschis un subiect pe această temă în comunitate), dar abia acum a fost posibilă implementarea ei. Astfel, alături de Slăbuţa, în baza sfaturilor şi a experienţei ei din comunitate, s-a implementat primul concurs online de slăbit sănătos din Romania.

Pentru concurs s-au organizat zece echipe a câte şapte persoane. Fiecare grup participant la concurs are câte un lider, care va monitoriza grupul lui. Slăbuţa a deschis un subiect în comunitate despre acest concurs şi regulamentul lui. Pentru mai multe detalii cititi aici: Concurs (24.01-18.04) – Slabute de Pasti!.

Rezultatele desfăşurării concursului sunt prezentate sub forma unui tablel, în care, pentru fiecare săptămână de concurs sunt afişate atât rezultatele detaliate de participare pentru fiecare participant, cât şi rezultatele întregului grup. În felul acesta fiecare participant poate observa evoluţia celorlalţi participanţi atât din grupul lui, cât şi din celelalte grupuri.

(completare: imagine adaugată ulterior)

tabel-concurs-slabit-slabute-465x391 Concurs slăbit sănătos pe Slabute.ro

Rezultatele parţiale ale echipelor şi clasamentul intermediar sunt prezentate în alt tabel, aflat sub tabelul cu rezultatele pe echpă. În tabelul cu rezultatele echipelor participante la concurs este afişat punctajul obţinut în fiecare săptămână de concurs şi totalul de puncte obţinut până în ultima săptămână.

Le doresc succes tututor participanţilor la primul concurs online de slăbit sănătos din România şi rezultate pe măsură.

Calorii.slabute.ro – Peste 10000 de alimente!

Noutati, Online, Stil de viata sanatos

La doar un an si cateva luni de la lansare, baza de date cu valori nutritionale si calorii pentru alimente de pe calorii.slabute.ro a atins numarul de 10000 de alimente, care este cel mai mare numar de alimente cu valori nutritionale si calorii pentru un calculator nutritional din Romania.

Calculator calorii Slabute.ro

Nu pot decat sa ma bucur, ca unealta la care s-a lucrat impreuna cu Slabuta si la care Slabutele-Furnicute au contribuit cu alimente, este apreciata si utilizata cu succes de foarte multe persoane atat din Romania cat si din afara tarii.

Chiar si daca au fost mai multi sceptici, care din diverse motive, s-au declarat rezervati fata de utilitatea unei astfel de unelte, matematica si rezultatele au demonstrat alte lucruri. Pana in momentul de fata, cu ajutorul calorii.slabute.ro s-au slabit sanatos 14691 de kilograme, s-au ars 51362491 de calorii si s-au efectuat 17969476 minute de exercitii.

Multumesc Slabutei si Slabutelor-Furnicute pentru efortul mare depus si le doresc tuturor sa obtina cat mai multe reusite personale si sa beneficieze cat mai mult de pe urma acestui efort.

Pentru discutii, s-a deschis un subiect in forum: Calorii.slabute.ro – Peste 10000 de calorii si valori nutritionale alimente