Dorin Sîrbu -

Marina Capatina (Slabuta), interviu despre stilul de viata sanatos

Am bucuria sa va prezint interviul acordat  de catre Marina Capatina ( initiatoarea Miscarii pentru Stilul de Viata Sanatos din Romania, cunoscuta si sub numele de Slabuta ) pentru  D-ra Flavia Apostol de la Woman TV. Marina impartaseste din experienta ei de pe Slabute si abordeaza aspecte importante ale unui stil de viata sanatos.

Interviul poate fi vazut aici si aici.

Despre somon…

file-somon-salmonfan Despre somon...

Pentru cei preocupati de sanatatea lor, va propun sa cititi un articol interesant si bine documentat despre somon: Somon salbatic vs Somon de crescatorie

Important: Glutamatul monosodic

Important de stiut pentru fiecare. Cititi mai multe despre glutamatul monosodic, o substanta pe care o veti intalni foarte des in alimentele cumparate.

Succesul Slabute

succesul-slabute Succesul Slabute

Slabuta (Co-Fondator Slabute.ro) a scris un articol interesant despre succesul Slabute.ro. Acest articol poate fi citit aici http://www.slabute.ro/stiri/8457-succesul-slabute.html 

Slabute.ro: Stiinta si Tehnologie

Pe portalul Slabute.ro am creat o sectiune noua Stiinta si Tehnologie. Aici vor fi publicate articolele atat despre inovatiile aduse de catre Slabuta, functionalitatile avansate despre Calculatorul Nutritional Slabute, cat si alte inovatii aduse de catre Slabute.ro in domeniul stilului de viata sanatos, alimentatiei corecte si sport.

Ne propunem ca aceasta sectiune sa prezinte si sa clarifice unele lucuri din punct de vedere apartenenta concepte si idei, deoarece multe dintre acestea au fost preluate si utilizate intr-un mod abuziv si incorect.