Dorin Sîrbu -

Grafice de evolutie pentru concursuri

Astazi am lansat o functionalitate noua pe Slabute.ro, alaturi de altele care vor fi finalizate si anuntate in scurt timp si mi-am adus aminte ca nu am mai scris de mult timp pe blog. Se pare ca ultimul articol este felicitarea de Pasti. De atunci nu am mai trecut pe aici si sincer sa va spun nici nu am mai avut timp sa las un anunt pe el.  Timpul trece cu o viteza imensa in ultima vreme si nici nu realizez cand au mai trecut cateva saptamani.

Inca nu-mi dau seama daca am sau nu o chemare pentru astfel de lucruri si nici nu ma consider un “blogăr”. In acest moment este mai mult un loc de informare a cititorilor. Pana acum, acest site mic a fost destinat pentru a scrie cateva articole stiintifice din domeniul IT si un fel de pseudo-comunicate referitoare la functionalitatile lansate, dar pareri personale nu am scris, exceptand cateva cazuri evidente de furt, care au fost si sunt o problema care ar trebui sa intereseze pe toata lumea, pentru ca stiti cum este vorba: “azi pe mine, maine pe tine”.

Pe parcursul ultimilor ani, de cand am lansat Slabute si a inceput ca numele de vadmin sa fie cunoscut de mai multi oameni, am primit mai multe cereri sa povestesc mai multe despre mine si despre lucrurile pe care le fac, eventual sa mai fac unele incursiuni in afara “cadrului tehnic”. Trebuie sa recunosc ca nu aceasta este “limba” pe care o vorbesc eu de obicei (scriu de fapt, cine stie…cunoaste), dar este o idee interesanta, pe care in limita timpului disponibil o sa incerc sa o explorez.

Acum ca am recuperat “timpul pierdut” sa trec si la anuntul referitor la graficele de evolutie pentru concursuri. Pe Slabute.ro s-au implementat grafice de evolutie pentru monitorizarea kilogramelor si a punctelor, atat pentru toate echipele, cat si pentru fiecare echipa in parte. Mai jos o sa va arat un exemplu de astfel de grafic:

grafice-evolutie-grupuri-kilograme-437x391 Grafice de evolutie pentru concursuri

Toate celelalte grafice de evolutie pot fi vazute aici: Concurs Slabute de Pasti 2011.

Un anunt complet referitor la aceasta functionalitate am scris si in forum.slabute.ro aici: NOU! Grafice evolutie pentru concursul “Slabute de Pasti 2011″. Este o functionalitate, care trebuia lansata inca saptamana trecuta, dar din cauza unor probleme cu o componenta, care nu se mai rezolvau (iarasi, cine stie…cunoaste), abia saptamana aceasta am reusit s-o activam online.

Aici inchei primul meu articol mai “personal” si va doresc, asa cum le doresc si slabutelor din comunitate pe parcursul ultimilor ani – Succes!