Dorin Sîrbu -

Baza de date e-mail-uri

Securitate

In ultimii ani, circula prin intermediul e-mail-ului o escrocherie, din categoria e-mail fals, in care se propune o vasta baza de date cu e-mail-uri, pentru cateva sute de lei noi. Nu am putut sa scriu mai devreme despre aceasta escrocherie, pentru ca inca nu exista acest blog, dar nu este timp pierdut, pentru ca “schema” inca exista si probabil multe persoane cad in capcana ei.

Acum sa trec direct la subiect. Aceasta escrocherie consta in primirea unui mesaj de e-mail, care promite miraculos un milion si ceva de e-mail-uri organizate corespunzator pe categorii, bonus inca alte e-mail-uri si un program, care promite ca poate face SPAM, pentru a va putea promova afacerea.

Toate bune si frumoase, dar in realitate, daca v-ati duce la intalnire, pe langa o lista de alte “aberatii” promise, nu o sa primiti decat o lista “aleatoare” de e-mail-uri, luate de pe Internet prin itermediul unui program, care scaneaza pagini web la intamplare si incearca sa identifice adrese publice de e-mail, publicate pe unele site-uri (anunturi, job-uri, etc.). De asemenea probabil o sa vi se ofere si un program de trimis e-mail-uri, descarcat gratuit de pe undeva, dar inclus in pret ;) .

Al doilea motiv pentru care nu se merita o asemenea “investitie”: este ca, daca si ar fi corecte acele adrese de e-mail, mecanismele anti-SPAM sunt asa de bine puse la punct in ziua de azi, ca nu o sa va permita sa trimiteti acele mesaje de “promovare”, deci doar timp si bani pierduti degeaba.

Concluzie: aceste baze de date sunt o escrocherie, nu cheltuiti banii degeaba!

Anexez mai jos si mesajul in original:

NOU !!! baza de date : USA -6 milioane de adrese
Canada – aprox 2 milioane
UK
Italia

Oferim servicii de promovare prin e-mail tuturor persoanelor si companiilor interesate, la cele mai mici preturi!

Aveti oportunitatea de a va promova acum compania sau afacerea dumneavoastra, prin mail, pentru un impact maxim! Uitati de promovarea clasica, costisitoare, in care trebuie sa investiti mii si zeci de mii de euro, doar pentru ca reclama dumneavoastra sa fie vazuta de cateva zeci de persoane. Incercati modalitatea de promovare prin mail, unde mesajul dumneavoastra ajunge direct la persoanele interesate.

Baza noastre de date contine peste 1, 300 000 de adrese de e-mail din romania , in care se regasesc persoane fizice , peroane juridice , institutii si firme , iar aceasta baza este updata periodic .

Baza de date este impartita pe :

-persoane fizice

-persoane juridice

-orase

-domenii de internet

De ce sa alegi aceasta metoda ? :

- daca ai o pagina web si vrei traficul sa fie mare

- daca ai o oferta si vrei ca toata lumea sa afle de ea

- daca vrei sa faci reclama la ceva si vrei ca rezultatele sa fie bune

-daca vrei sa iti creasca vanzarile si ca afacerea sa iti mearga bine

Uita de toate metodele vechi de promovare clasica , afise , pliante , promoteri si alege aceasta vraianta , care este foarte putin costisitoare si rezultatele pot fi printre cele mai bune .

Pretul bazei de date este de 500 Ron

Daca vreiti un parteneriat , noi iti putem face reclama , sau ce doriti periodic cand avetzi nevoie , Detinem cele mai bune software-uri de pe piata pentru trimiterea mesajelor in masa .

Capacitatea de trimitere este de 400.000 de e-mailuri pe ora , iar mesajele pot fi text sau grafice de orice dimensiune

Pentru servicul de trimitere de catre noi pretul este de 700 Ron.

La parteneriatele de lunga durata se vor aplica bonusuri si reduceri.

Pentru siguranta dumneavoastra , si ca sa va convingeti ca este real si nu se fac glume tot procesul de trimitere a e-mailurilor este filmat si vi se va trimite dovada .

Pentru alte detalii si informatii nu ezitati sa ne contactati pe aceasta adresa de mail: ********@yahoo.com

Va rugam daca puteti lasa-ti un id de messnger sau un nume de telefon si persoana de contact

Id nostru este : ******* – pe yahoo

Suport Legal: Baza noastra de date este compusa din adrese oficiale de e-mail ale persoanelor fizice si juridice romane listate in cataloage publice, in vederea primirii de mesaje de la potentiali clienti si furnizori. Astfel este indeplinita prevederea articolului 7, alineatul 1 din legea numarul 365/2002, privind consimtamantul destinatarului. Toate mesajele trimise vor contine in interior datele complete de identificare a expeditorului (denumire completa, cod unic de inregistrare, adresa, numere de telefon si fax precum si adresa de e-mail). Mesajele transmise vor preciza in mod expres adresa de e-mail a expeditorului de pe care se face trimiterea precum si pe care se poate raspunde.

Nota! Acest mesaj nu este un SPAM. Contine datele noastre de
identificare si
instructiuni de dezabonare. V-a fost oferit din urmatoarele motive: ati
solicitat primirea ofertei noastre; sunteti un partener al firmei
noastre;
sunteti in baza noastra de date ca urmare a unor corespondente
anterioare;
adresa dvs. a fost selectata dintr-o baza de date la care dvs. ati
subscris;
adresa dvs. a fost facuta publica de catre dvs. prin afisari cu
caracter
publicitar. Ne cerem scuze daca mesajul ajunge la dvs. dintr-o eroare.
Daca
doriti sa nu mai primiti mesaje publicitare in viitor va rugam
trimiteti un
reply cu mesajul “UNSUSCRIBE”. Va multumim pentru intelegere.

Pe aceeaşi temă...