Dorin Sîrbu -

Grafice de evolutie pentru concursuri

Noutati, Personal

Astazi am lansat o functionalitate noua pe Slabute.ro, alaturi de altele care vor fi finalizate si anuntate in scurt timp si mi-am adus aminte ca nu am mai scris de mult timp pe blog. Se pare ca ultimul articol este felicitarea de Pasti. De atunci nu am mai trecut pe aici si sincer sa va spun nici nu am mai avut timp sa las un anunt pe el.  Timpul trece cu o viteza imensa in ultima vreme si nici nu realizez cand au mai trecut cateva saptamani.

Inca nu-mi dau seama daca am sau nu o chemare pentru astfel de lucruri si nici nu ma consider un “blogăr”. In acest moment este mai mult un loc de informare a cititorilor. Pana acum, acest site mic a fost destinat pentru a scrie cateva articole stiintifice din domeniul IT si un fel de pseudo-comunicate referitoare la functionalitatile lansate, dar pareri personale nu am scris, exceptand cateva cazuri evidente de furt, care au fost si sunt o problema care ar trebui sa intereseze pe toata lumea, pentru ca stiti cum este vorba: “azi pe mine, maine pe tine”.

Pe parcursul ultimilor ani, de cand am lansat Slabute si a inceput ca numele de vadmin sa fie cunoscut de mai multi oameni, am primit mai multe cereri sa povestesc mai multe despre mine si despre lucrurile pe care le fac, eventual sa mai fac unele incursiuni in afara “cadrului tehnic”. Trebuie sa recunosc ca nu aceasta este “limba” pe care o vorbesc eu de obicei (scriu de fapt, cine stie…cunoaste), dar este o idee interesanta, pe care in limita timpului disponibil o sa incerc sa o explorez.

Acum ca am recuperat “timpul pierdut” sa trec si la anuntul referitor la graficele de evolutie pentru concursuri. Pe Slabute.ro s-au implementat grafice de evolutie pentru monitorizarea kilogramelor si a punctelor, atat pentru toate echipele, cat si pentru fiecare echipa in parte. Mai jos o sa va arat un exemplu de astfel de grafic:

grafice-evolutie-grupuri-kilograme-437x391 Grafice de evolutie pentru concursuri

Toate celelalte grafice de evolutie pot fi vazute aici: Concurs Slabute de Pasti 2011.

Un anunt complet referitor la aceasta functionalitate am scris si in forum.slabute.ro aici: NOU! Grafice evolutie pentru concursul “Slabute de Pasti 2011″. Este o functionalitate, care trebuia lansata inca saptamana trecuta, dar din cauza unor probleme cu o componenta, care nu se mai rezolvau (iarasi, cine stie…cunoaste), abia saptamana aceasta am reusit s-o activam online.

Aici inchei primul meu articol mai “personal” si va doresc, asa cum le doresc si slabutelor din comunitate pe parcursul ultimilor ani – Succes!

Primul concurs online de slabit sanatos s-a incheiat

Noutati, Online, Sanatate, Stil de viata sanatos

Primul concurs online de slabit sanatos, organizat de Slabute.ro – “Slabute de Pasti”, editia 2011 s-a incheiat. In acest concurs, desfasurat pe perioada 24.01.2011-18.04.2011, s-au inscris saptezeci de persoane, organizate in zece echipe a cate sapte persoane, cu o singura conditie de baza: sa manance sanatos (fara infometare), sa faca miscare si sa slabeasca corect. Este si cel mai mare concurs de acest tip organizat pana acum.

Concursurile de alimentatie corecta si slabit sanatos sunt organizate de catre Slabuta inca de la inceputurile comunitatii Slabute.ro. Datorita faptului ca aceste concursuri au avut succes si au crescut in timp ca dimensiune, am implementat un program de concurs, care s-o ajute pe Slabuta. Acest program poate fi vazut in sectiunea concurs.slabute.ro.

Bineinteles ca au fost si provocari pe perioada concursului, unele dintre ele chiar interesante, atat de natura tehnica, cat si la nivel de participanti, dar cei care au dorit cu adevarat sa participe, puteti sa-i vedeti in lista celor care au incheiat concursul si au obtinut rezultate.

Pe aceasta cale doresc sa-i felicit pe toti participantii la concurs. Rezultatele partiale si finale ale concursului le puteti vedea aici:

Concurs slabit sanatos - Slabute de Pasti, editia 2011

Pentru a discuta experientele si rezultatele obtinute de catre participantii la concurs, Slabuta a deschis un subiect in forum: Rezultate Concurs (24.01-18.04) – Slabute de Pasti!

Cu mai multe rezultate referitoare la concursul Slabute de Pasti, editia 2011, voi reveni in zilele urmatoare. Vom implementa o pagina unde vor fi afisate mai multe rezultate finale pentru fiecare participant si echipa in parte.

Grafice personale de evoluţie, Slabute.ro

Noutati, Stil de viata sanatos, Tehnologie

register-slabute Grafice personale de evoluţie, Slabute.roCalculatorul nutriţional de pe Slăbuţe.ro se află într-un proces continuu de dezvoltare şi periodic sunt prezentate funcţionalităţi noi şi utile.

Graficele personale de evoluţie sunt ultima funcţionalitate utilă, dar şi interesantă în acelaşi timp, dezvoltată cu ajutorul sfaturilor oferite de către Slăbuţa şi a propunerilor venite din comunitate.

Poate cea mai interesantă facilitate la graficele personale de evoluţie este posibilitatea de a vedea evoluţia pe parcursul ultimului an de activitate în comunitatea Slabute.ro.

În acest moment, în graficele personale de evoluţie se pot monitoriza următoarele valori:

 • Greutate
 • Braţ
 • Bust
 • Talie
 • Burtă
 • Şolduri
 • Coapsă
 • Gambă

Graficele de evoluţie se actualizeaza automat, ori de câte ori la profil sau la ticker sunt setate noile valori de către utilizator.

Aceste grafice pot fi accesate fie din comunitate, de sub numele de utilizator, link-ul evolutie (marcat cu chenar verde):

Legătură către graficele personale de evoluţie

sau din secţiunea calorii.slabute.ro, în partea dreaptă a paginii, sub numele de utilizator, link-ul Grafice evoluţie (marcat cu chenar verde)

Legătură către graficele personale de evoluţie din secţiunea calorii.slabute.ro

Pagina cu graficul de evoluţie este foarte usor de utilizat. Trebuie setaţi doar trei parametri:

 • Valoarea monitorizată
 • Data de start
 • Data de finiş

În baza acestor parametri se poate vizualiza graficul de evolutie pentru valoarea selectată pe perioada dintre data de start şi data de finiş.

Exemplu grafic personal de evolutie de pe Slabute.ro

Cu această ocazie, am deschis un subiect în comunitate: NOU! Grafice personale de evolutie pe Slabute.ro

Succes!