Dorin Sîrbu -

Widget IMC

Noutati, Sanatate, Tehnologie

Recent, pe Slabute.ro, am lansat secţiunea widgets.slabute.ro, o secţiune nouă unde oferim sub formă de widget-uri câteva funcţionalităţi utile, care pot fi încorporate gratuit în alte site-uri/blog-uri.

Widget IMC este un widget calculator, care oferă posibilitatea de a calcula Indicele de Masă Corporală (IMC). Am încorporat în pagina curentă un astfel de widget drept exemplu.Un avantaj al acestui widget este faptul că, pentru calculul IMC, vizitatorul nu trebuie să părăsească pagina respectivă a site-ului web. Drept exemplu, încercaţi să calculaţi valoarea IMC în widget-ul de mai sus din această pagină.

Acest widget poate fi configurat în pagina configuratorului de widget. Pentru ca widget-ul de calcul IMC să poată fi integrat estetic în paginile site-ului web, configuratorul permite schimbarea culorilor şi a dimensiunii.

Succes!

Widget-uri Slabute.ro

Noutati, Online, Sanatate, Tehnologie

Pe Slabute.ro am lansat widgets.slabute.ro – secţiunea de widget-uri. În această secţiune pot fi găsite mai multe widget-uri cu funcţionalităţi de pe Slăbuţe şi widget-uri de suport comunitate.

splash-sustin-slabute Widget-uri Slabute.ro

Widget-uri cu funcţionalităţi

Unele funcţionalităţi utile, care considerăm ca ar ajuta mai mulţi oameni, le oferim sub formă de widget-uri pentru a putea fi încorporate în site-uri/blog-uri care activează în domeniul stilului de viaţă sănătos, alimentaţie corectă, slăbit sănătos, etc. şi care susţin valorile promovate de comunitate. Aceste functionalităţi se configurează şi încorporează simplu (sunt necesare cunoştinţe de HTML).

Configurarea si generarea codului pentru widget se face în pagina configuratorului de widget. Se oferă următoarele funcţionalităţi:

Widget-uri suport comunitate

Pentru fanii Slăbuţa şi Slăbuţe.ro oferim câteva widget-uri de suport şi de recunoaştere ca răspuns la efortul de a ajuta si a oferi toate informaţiile utile şi de calitate, care pot fi găsite pe Slabute.ro. Aceste widget-uri pot fi găsite în pagina cu widget-urile de suport.

Calculator IMC

Sanatate, Stil de viata sanatos, Tehnologie

Un calculator de Indice de Masa Corporala, calculeaza acest indice in dependenta de inaltime si greutate. Recent, functionalitatile de pe calorii.slabute.ro au fost extinse si a fost adaugat un astfel de calculator IMC.

Calculator Indice de Masa Corporala (IMC)

Dupa cum se vede in imaginea de mai sus, acest calculator, in baza datelor introduse (Inaltime si Greutate curenta) va calcula indicele curent de masa corporala. In dependenta de valoarea calculata, va puteti incadra in una dintre urmatoarele categorii:

  • IMC sub 18.5 – persoană subponderală
  • IMC între 18.5 şi 24.9 – persoană normală
  • IMC între 25.0 şi 29.9 – persoană supraponderală
  • IMC între 30.0 şi 34.9 – persoană cu obezitate clasa I
  • IMC între 35.0 şi 39.9 – persoană cu obezitate clasa II
  • IMC mai mare ca 40.0 – persoană cu obezitate morbidă

Suplimentar, calculatorul IMC de pe calorii.slabute.ro, mai afiseaza si intervalul de greutate normala pentru inaltimea si greutatea specificata.