Dorin Sîrbu -

Calculator greutate copii si adolescenti

Noutati, Online, Sanatate, Tehnologie

Pe calorii.slabute.ro s-a mai adaugat inca un calculator: Calculator greutate copii si adolescenti. Greutatea pentru copii si adolescenti se calculeaza prin alta metoda decat greutatea pentru persoanele adulte. Acest calculator indica intervalul normal de greutate in care ar trebui sa se afle greutatea unui copil la o anumta varsta.

Calculator greutate copii si adolescenti

In dependenta de inaltime, greutatea curenta, varsta si sex, acest calculator indica intervalul de greutate minima si maxima, si calculeaza Indicele de Masa Corporala.

Pentru discutii, s-a deschis un subiect in forum: Calculator greutate copii si adolescenti.

Calculator greutate sarcina

Noutati, Online, Sanatate, Stil de viata sanatos, Tehnologie

Pe calorii.slabute.ro s-a adaugat inca un calculator: Calculator greutate sarcina. Calculatorul pentru estimarea greutatii pe perioada sarcinii, vine in ajutorul slabutelor insarcinate.

Calculator greutate sarcina In dependenta de inaltime, greutatea inainte de sarcina, gemeni sau nu si saptamana de sarcina, acest calculator poate estima intervalul de greutate minima si maxima pentru o anumita saptamana de sarcina.

Pentru discutii s-a deschis un subiect in forum: Calculator greutate sarcina.

Calculator greutate ideala

Sanatate, Stil de viata sanatos, Tehnologie

Un calculator de greutate ideala, calculeaza numarul de kilograme pe care ar trebui sa le aiba o persoana in dependenta de o anumita inaltime, greutate si sex. Recent, functionalitatile de pe calorii.slabute.ro au fost extinse si a fost adaugat un astfel de calculator greutate ideala.

Calculator greutate ideala

Dupa cum se vede in imaginea de mai sus, acest calculator, in baza datelor introduse (Inaltime, Greutate curenta si sex) va estima intervalul de greutate normala si greutatea ideala.