Dorin Sîrbu -

Colectia de felicitari "Slabuta"

Arta, Noutati, Online, Tehnologie

Dupa cum am mentionat in articolul precedent, pe Slabute Felicitari s-au efectuat mai multe imbunatatiri. Am creat si o mica campanie “Recomanda Craciunul” (am facut si un anunt pe Facebook). Vom transmite buna vointa si sanatate de sarbatori. Slabuta a creat un set de felicitari animate si foarte interesante cu aceasta ocazie (clic pe imaginea de mai jos pentru a vedea aceasta colectie).

splash-slabuta-felicitari Colectia de felicitari "Slabuta"

Pe langa toate calitatile pe care le cunoasteti, Slabuta are cunostinte foarte bune si din alte domenii (are si vreo cateva inovatii). Colectia de felicitari am denumit-o in numele ei (cunoscut pe Slabute). A depus un efort considerabil ca sa le creeze (cine cunoaste domeniul va intelege).

Am ecran alb la fullscreen video din flash

Fără categorie

I: Buna Vadmin,

Ma uit pe un site la diverse filmulete. Cand dau clic sa ma uit in modul fullscreen imi apare un ecran complet alb, dar sunetul se aude in continuare. Tin sa mentionez ca acel player este pe baza de Flash.

Multumesc.

R: Din ce spui reiese ca ai o problema de afisare. Se pare ca solutia este:

1. Clic-dreapta pe video si selectare optiune “Settings”

flash-video-setari Am ecran alb la fullscreen video din flash

2. Selectare tab cu iconita “Display” (primul tab din meniul care apare) si debifarea optiunii “Enable hardware acceleration” rezolva aceasta problema.

flash-video-hardware-acceleration Am ecran alb la fullscreen video din flash