Dorin Sîrbu -

Calculator procent grasime corporala

Sanatate, Sport, Stil de viata sanatos, Tehnologie

Un calculator procent grasime corporala, estimeaza procentul de grasime in corpul unei persoane in dependenta de mai multi parametri. Procentul de grasime corporala, de obicei este asociat cu sportul de performanta, in special culturismul profesional. In timp a ajuns sa fie folosit cu succes pentru toate persoanele, pentru ca in dependenta de acest procent, pot fi identificate anumite riscuri legate de santatate. Recent, functionalitatile de pe calorii.slabute.ro au fost extinse si a fost adaugat un astfel de calculator grasime corporala.

Calculator procent grasime corporala

Dupa cum se vede in imaginea de mai sus, acest calculator, in baza datelor introduse (Inaltime, Gat, Talie, Solduri, Incheietura mainii, Antebrat, Varsta si Sex) va estima procentul de grasime corporala.

Suplimentar pe calorii.slabute.ro, la calculul acestui procent, se vor oferi sfaturi referitoare la valoarea obtinuta.

Calculator IMC

Sanatate, Stil de viata sanatos, Tehnologie

Un calculator de Indice de Masa Corporala, calculeaza acest indice in dependenta de inaltime si greutate. Recent, functionalitatile de pe calorii.slabute.ro au fost extinse si a fost adaugat un astfel de calculator IMC.

Calculator Indice de Masa Corporala (IMC)

Dupa cum se vede in imaginea de mai sus, acest calculator, in baza datelor introduse (Inaltime si Greutate curenta) va calcula indicele curent de masa corporala. In dependenta de valoarea calculata, va puteti incadra in una dintre urmatoarele categorii:

  • IMC sub 18.5 – persoană subponderală
  • IMC între 18.5 şi 24.9 – persoană normală
  • IMC între 25.0 şi 29.9 – persoană supraponderală
  • IMC între 30.0 şi 34.9 – persoană cu obezitate clasa I
  • IMC între 35.0 şi 39.9 – persoană cu obezitate clasa II
  • IMC mai mare ca 40.0 – persoană cu obezitate morbidă

Suplimentar, calculatorul IMC de pe calorii.slabute.ro, mai afiseaza si intervalul de greutate normala pentru inaltimea si greutatea specificata.

Calculator suprafata corpului

Sanatate, Stil de viata sanatos, Tehnologie

Un calculator suprafata a corpului, estimeaza suprafata, in metru patrati, pentru o persoana in dependenta de o anumita inaltime si greutate. Recent, functionalitatile de pe calorii.slabute.ro au fost extinse si a fost adaugat un astfel de calculator suprafata corpului.

Calculator suprafata corpului

Dupa cum se vede in imaginea de mai sus, acest calculator, pe baza datelor introduse (Inaltime si Greutate curenta) va estima suprafata corpului. Suprafata corpului este folosita in diverse scopuri medicale.